Verlichting

Extra verlichting

Zowel voor werkmaterieel, trucks, rally en 4x4 voertuigen is het belangrijk om meer zicht te hebben. Meer licht onderweg in de zin van verstralers en breedstralers en meer licht bij werkzaamheden middels goede werklampen. Zo hebben wij veel ervaring met het plaatsen van extra verlichting op trucks en off road voertuigen en een ruim assortiment aan armaturen. Ook voor zwaailampen en flitsers hebben we diverse oplossingen, kijk hiervoor bij signalering.

 

LED verlichting

Tegenwoordig wordt steeds meer verlichting op voertuigen vervangen voor LED verlichting. Denk hierbij aan werklicht, contourverlichting, interieur licht en achterlichten. De levensduur ligt hierbij namelijk in LED uitvoering stukken hoger en de toepassingen zijn veelzijdiger. Bij ECS hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld uit de beste merken en modellen LED verlichting en bedieningen hiervan. Vooral voor werkmaterieel en trucks zijn bijzonder veel mogelijkheden om goed gezien te worden en zelf optimaal zicht te hebben.

 

Dagrijverlichting

Wat ooit begon bij een paar nieuwe Audi modellen is vandaag de dag een zeer veel gevraagde optie. Bij nieuwe auto’s is het zelfs verplicht op het moment, maar zelfs dan is de vraag groot naar mooiere LED uitvoeringen. Behalve dat het voor een goede zichtbaarheid zorgt, geeft de auto ook een luxere uitstraling. Bij dagrijverlichting leggen wij net als bij signalerings verlichting de lat bijzonder hoog wat betreft betrouwbaarheid en montage. Het systeem moet voldoen aan de wetgeving en dus automatisch switchen wanneer het dimlicht inschakelt, en het mag geen hinderlijk lichtbeeld opleveren. Ondanks dat dagrijverlichting iets vrij nieuws is, bent u bij ons op het juiste adres gezien onze jarenlange ervaring met signaleringsverlichting.