comfort onderweg

Bijna alle luxe die bij aanschaf niet aanwezig was op uw auto, kan later met dezelfde kwaliteit en vaak zelfs beter gemonteerd worden. Bij comfort producten denk u vast al snel aan overbodige luxe, terwijl dit juist producten zijn die het rijden relaxter en zekerder maken.


Zo kunnen bijvoorbeeld parkeersensoren, of liever nog camera systemen, u een behoorlijk stuk zekerheid geven. En kan een cruise control het rijden een stuk voordeliger en ontspannender maken. Aan de andere kant kunt u ook ook denken aan systemen om u bewust te maken van snelheidsovertredingen wanneer nodig, zodat u uw aandacht volledig aan het verkeer kunt geven.


Voor de meeste auto’s zonder centrale deurvergrendeling hebben wij oplossingen om deze er alsnog mee uit voeren. Wanneer uw auto alleen met sleutel af te sluiten is kunnen wij deze voorzien van een afstandbediening. Voor privacy of zonnewering bieden wij de mogelijkheid om de ruiten te voorzien van folie. Voor de koudere maanden is het natuurlijk ideaal om stoelverwarming in uw auto te hebben, zelfs dit kunnen wij perfect voor u plaatsen. Kortom, voor alles wat uw reis aangenamer kan maken kunt u bij ons terecht.