audio en multimedia

Als inbouwstation en als liefhebbers kunnen wij u perfect van dienst zijn bij alle wensen die u op het gebied van auto hifi kunt hebben. Wij verkopen en monteren uitsluitend de gerenommeerde merken, welke bij ons natuurlijk ook uitgebreid gedemonstreerd kunnen worden.

 

U bent bij ons altijd aan het juiste adres, of u nu een nieuwe radio zoekt, of vervangende speakers. Maar zeker voor een uitbreiding of compleet audio systeem. Zelfs voor de moderne hedendaagse auto’s hebben wij voldoende systemen tot onze beschikking om de fabriekspakketten te doen verbleken.

 

OEM installatie

Bij OEM systemen denken wij aan audio en multi media systemen welke u het maximale plezier geven, zonder zichtbare aanpassingen aan het interieur. Of te wel; Het lijkt alsof alles in de fabriek al zo gemonteerd was, maar het systeem heeft wat geluid en opties betreft veel meer te bieden. Waar u bij aanschaf van een nieuwe auto slechts de keuze heeft uit standaard audio of een duurder pakket, kunnen wij juist een systeem op maat samenstellen. Zelfs op basis van af fabriek radio / navigatie. Middels innoverende processors kunnen wij met de laptop en analyse apparatuur uw auto laten klinken zoals u dat thuis gewend bent.

 

Aanvulling op bestaande systemen

Zelfs wanneer u redelijk tevreden bent over het geluid in uw auto, maar net dat beetje extra mist om er echt van te genieten hebben wij diverse mogelijkheden voor u. Zo kunnen we u adviseren met het plaatsen van een onopvallende subwoofer voor meer fundament in het geluid, het vervangen van luidsprekers voor meer detail of het plaatsen van extra speakers voor meer ruimtelijkheid.

 

Complete installaties

De complete car audio installaties zoals we ze allemaal kennen, van begin tot eind samengesteld naar uw wensen en persoonlijke smaak. Of u nu gaat voor de hoogst mogelijke geluidskwaliteit, extreme geluidsdruk of de beste tussenweg hierin. We kunnen vele mogelijke combinaties voor u demonstreren en vervolgens in overleg en naar ieder budget de perfecte set voor u samenstellen. Hierbij gebruiken wij alleen componenten van gerenommeerde merken waarvan wij geautoriseerd dealer zijn.

 

Headunit

Zoals de naam al zegt, het hart van ieder systeem. Ieder audio en multimedia systeem begint bij de bron. Bij ons vindt u in de showroom een ruime keuze aan headunits, van touch screen navigatie systemen tot USB autoradio’s van een selectie aan A-merken. Wij kunnen u perfect adviseren welk systeem het beste bij u past en wat er allemaal bij nodig is om dat specifieke systeem in uw auto te monteren. Voor vele moderne auto’s  zijn namelijk wat materialen nodig om het systeem mooi aan te laten sluiten bij de originele uitstraling van het dashboard en alle functies van de auto te ondersteunen. In veel gevallen zijn dan zelfs autospecifieke radio’s beschikbaar.  Door onze ruime ervaring op dit gebied, krijgt u altijd het juiste advies.

 

Navigatie systemen

Het wordt tegenwoordig niet meer als luxe gezien, maar als vanzelf sprekend ervaren dat iedereen met een navigatie systeem onderweg is. Volgens ons is er voor iedereen een geschikte navigatie, maar met een goede montage maken we hier toch weer een luxe product van. Een navigatie welke met zuignap tegen de raam zit is natuurlijk behalve onveilig ook wat slordig. Zelfs voor deze systemen hebben wij nette en handige montage oplossingen. Maar het mooiste blijft natuurlijk een radio navigatie systeem met al zijn uitbreidingsmogelijkheden. Wij kunnen u verschillende modellen van de A-merken demonstreren met vergaande mogelijkheden als telefonie, DVD en zelfs in combinatie met een camerasysteem.

 

Multimedia

Entertainment onderweg, zeker bij lange ritten, is een veel gevraagde optie. Of het nu voor de kinderen achterin is of voor u zelf. De mogelijkheden zijn haast eindeloos in het huidige digitale tijdperk. De kwaliteit is echter bij veel systemen ver te zoeken. Wij hebben voor u een ruime selectie aan producten waar wij ook echt achter staan. Naast het leveren en monteren van de betere multimedia radio’s zijn wij ook zeer ervaren in het uitbreiden van origineel geleverde schermen waaraan deze mogelijkheden nog ontbreken.  Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u onderweg kunt genieten van films via DVD en USB of Digitaal TV kunt ontvangen. Wij zorgen ervoor dat alles op een overzichtelijke manier samenwerkt en ook uitgebreid kan worden met een camerasysteem. Wanneer u schermen voor achterin zoekt hebben we bijvoorbeeld vervangende hoofdsteunen met display en dvd speler. We kunnen echter ook op hele nette wijze schermen in uw bestaande hoofdsteunen plaatsen, daarmee blijven alle veiligheidsaspecten en verstel mogelijkheden behouden. Een veel gebruikt alternatief is een scherm aan de hemel gemonteerd, ook dit kunnen we demonstreren.

 

Inbouw materialen

De kwaliteit van uw geluidsysteem is volledig afhankelijk van de inbouw hiervan. Hierin zijn de juiste materialen en toebehoren onmisbaar. Zo zijn goede dempingsmaterialen zoals Dynamat en Silent Coat niet weg te denken bij luidspreker montage. Alleen dan weet u zeker dat u het beste resultaat uit uw luidsprekers haalt. Wanneer wij de montage voor u verzorgen maken wij uitsluitend gebruik van perfect passende autospecifieke adapters en besteden de hoogst mogelijke zorg aan bevestigingen en bekabeling. Wanneer u zelf de inbouw van componenten wilt doen, krijgt u bij aanschaf daarvan bij ons altijd de nodige adviezen mee. Natuurlijk hebben we een ruim assortiment aan aansluitmateriaal en toebehoren voor diegenen die graag zelf met hun audio systeem bezig zijn.